Beton- és aszfaltkeverékek gyártása, értékesítése

Társaságunk aszfalt- és betonkeverékek gyártásával, értékesítésével is foglalkozik.

Számítógép vezérlésű betonkeverőnkkel különböző szilárdsági osztályú és képlékenységű betonkeverékek széles választékát kínáljuk. Az árlistában nem szereplő szabvány betonkeverékek gyártását egyedi megállapodás alapján tudjuk vállalni.

80 to/h kapacitású aszfaltkeverőnkkel vállaljuk mind burkolatalapnak, mind kötő-illetve kopórétegnek megfelelő aszfaltkeverékek gyártását. Az árlistában nem szereplő szabványos aszfaltkeverékek legyártását külön megállapodás alapján tudjuk vállalni.

Társaságunk elkötelezett a környezetterhelés csökkentése iránt, ezért egy 2013. évi fejlesztésnek köszönhetően elkezdte a gumibitumenből készült aszfaltkeverék gyártását.

A gumibitumen alkalmazásának legfőbb előnyei:

  • a normál bitumenes úthoz képest hosszabb élettartam érhető el,
  • fáradási tulajdonságai kiválóak, ezért az aszfalt felület kevésbé repedezik,
  • nagyobb terhelhetőséget, kisebb nyomvályúsodási hajlamot eredményez,
  • az ásványi anyagokhoz való kiváló tapadása csökkenti a kátyúk kialakulásának esélyét,
  • a hosszabb élettartam és jobb ellenálló képesség alacsonyabb fenntartási költséget eredményez,
  • kisebb menetzaj érhető el,
  • nagyobb a közlekedési biztonság a jobb vízelvezető képesség miatt.

A gumibitumen útépítési kötőanyag, amelyet bitumen, használt gumiabroncsokból származó gumiőrlemény, esetleg egyéb adalékanyagok felhasználásával állítanak elő (ASTM-D 6114 szabvány szerint).
A gumibitumen útépítési alkalmazása nem csupán az aszfaltutak minőségének javítását teszi lehetővé a normál bitumennel épített aszfaltutakhoz képest, hanem megoldást kínál a hulladék gumiabroncsok környezetbarát feldolgozására és hasznosítására is.

Összességében a gumibitumen a meglévő anyagokkal szemben költséghatékony, és környezet- illetve felhasználóbarát megoldást kínál.
Az aszfaltkeverő berendezés fejlesztése lehetővé teszi azt is, hogy Társaságunk modifikált bitumennel előállított aszfaltkeverékek gyártását is megkezdhesse.

Kérje ajánlatunkat!
Beton- és aszfaltkeverékek gyártása, értékesítése